Betalningssätt

Betala med kreditkort

Här kan du se på vilka sätt du hanterar dina fakturor

Autogiroanmälan

Hämta blankett för autogiroanmalan här (PDF)

E-faktura från leverantör

Tranemo kommun försöker att minska antalet pappersfakturor och ser helst att ni skickar era fakturor elektroniskt till oss.

I spalten till höger finns länken till webbsidan för dig som vill leverera elektroniska fakturor till Tranemo kommun. Koppling till InExchange Web är av högsta säkerhet där alla uppgifter är SSL-krypterade.

Skickar ni pappersfakturor ska de ställas till :
Tranemo kommun, Ekonomifunktionen, 514 80 Tranemo.

Fakturorna ska alltid märkas med fyrsiffrigt referensnummer och namn på beställaren.

E-faktura privatperson

En elektronisk faktura skickas till dig via din Internetbank. Fakturan kan du titta på i Internetbanken och den kommer att se ut precis som en pappersfaktura.

Gå vidare till frågor och svar om e-faktura

E-lönebesked för anställda

I Tranemo kommun är elektroniska lönebesked standard. Detta gäller samtliga anställda, oavsett anställningsform och anställningstyp. Detta gäller också de som är uppdragstagare åt kommunen och därmed erhåller ett arvode. Med uppdrag avses allt som inte är att betrakta som anställning – till exempel förtroendevalda, gode män, kontaktfamilj etc.

Kommunen är ansluten till SUS, Swedbanks utbetalningssystem, vilket gör att lön och ersättning betalas ut via dem. Är du som medarbetare kund i någon annan bank är det viktigt att meddela Swedbank detta så att de i sin tur kan skicka pengarna vidare till din bank.

Anmälan till banken gör du här.

Lönebeskedet kan tas fram via internetbank, via e-legitimation eller via mobilt bankid. Om någon av de två senare alternativen används loggar du in här.

Lönefunktionen ser inte ditt kontonummer och kan därför inte göra några ändringar.


Publicerad den 9 februari 2017, senast ändrad den 29 april 2019