Anhörigträff – Inspirationsföreläsning av Tommy Mäkelä

Tommy kommer att belysa perspektivet som medmänniska till personer med Aspergers syndrom och ADHD. Vi får följa med genom Tommy Mäkeläs liv; hans upp- och nedgångar och erfarenheter av samhället, medmänniskor och en mamma som kämpade för sin son.

Tommy berättar på ett inspirerande sätt om lösningar för att övervinna hinder och klara vardagen trots de svårigheter som hans funktionsnedsättningar innebär. Vi får också ta del av intervjuer med människorna som gjort skillnad och hur det kan vara att axla denna inte alltid så lätta roll!

När? 22 maj kl 18.00

Var? Glasets Hus i Limmared

Alla är välkomna men föreläsningen riktar sig till anhöriga till personer med någon form av funktionsnedsättning. Glasets hus bjuder på kaffe och fralla.

Inbjudan till föreläsning med Tommy Mäkelä


Publicerad den 13 maj 2024, senast ändrad den 13 maj 2024