Superhjälte – bli kontaktperson!

Låt ditt hjärta göra skillnad i en ung killes liv

Superhjältar

Kontaktperson till en 10 årig kille

Vi söker efter dig som har tid och ett stort hjärta för att bli en kontaktperson till en 10-årig kille. Ni kommer att mötas en gång i veckan och tillsammans utforska allt som livet har att erbjuda. Du kommer att vara den personen som hjälper honom att hitta en passion för sport och fysisk aktivitet, eller bara hänga utomhus och ha kul tillsammans. Med din närvaro kan du göra en avgörande skillnad i hans liv. Ta chansen och ansök idag för att bli en av våra fantastiska kontaktpersoner!

 

Vi söker också kontaktperson till en kille i 25 års åldern – Vill du göra skillnad och sprida glädje samtidigt som du följer din passion för sport?

Då är detta uppdraget för dig! Vi söker efter en engagerad kontaktperson i åldern 25-35 år för en kille som älskar boll- och motorsport. Genom att bidra till att skapa en meningsfull och socialt berikande vardag för denne kille kan du samtidigt ge dig själv möjligheten att öka din kunskap, erfarenhet och glädje. Uppdraget är förlagt till fem timmar i månaden – en perfekt chans för dig att göra något gott med din tid samtidigt som du följer din passion. Ansök nu och börja göra skillnad i någon annans liv!

Vem kan vara kontaktperson?

Det vi letar efter är personer där det finns tid och engagemang till att lära känna, umgås och aktivera några timmar i veckan/månaden. Som kontaktperson för Tranemo kommun utgår ersättning och med möjlighet till stöd från vår familjehemssekreterare.

Mejla oss via familjehem@tranemo.se

Ring till vår familjehemssekreterare Veronica Helgesson, 0325 – 576212


Publicerad den 12 april 2023, senast ändrad den 12 april 2023