Vi söker nya kontaktpersoner och kontaktfamiljer

Är du intresserad eller vet du någon som hade passat? Hör av dig till oss eller dela informationen till vänner och bekanta.

Pojke tillsammans med vuxen sitter och pratar i skogenfather and son holding map and looking at each other in autumn forest

Kontaktperson sökes:

Vi söker efter dig, kille mellan 25–35 år. Uppdraget som kontaktperson innebära att hjälpa och stödja en kille i 12 års åldern. Syfte med uppdraget är att hjälpa killen att förstå och fungera i ett socialt samspel samt att han ska få komma hemifrån och bryta isolering.
Intresse: uteaktiviteter, fotboll

Kontaktfamilj sökes:

Vi söker efter dig/er som har möjlighet att i ditt/ert hem ta emot en flicka född 2022. Uppdraget kommer inledningsvis ske genom inskolning några timmar i veckan för att succesivt ökas till 4–5 dagar eller dygn i månaden. Ni kan med fördel bo i Tranemo kommun eller närliggande kommun. Syfte med insatsen är att tillgodose flickans behov genom omsorg, trygghet och åldersrelaterade aktiviteter samt att flickan ska få tillgång till fler trygga vuxna och ett ökat nätverk.

Vem kan vara kontaktfamilj?

Det vi letar efter är personer, ensamstående eller familj, där det finns tid och engagemang till att lära känna, umgås och ha omsorg för barn någon helg och/eller kvällar i månaden. Som kontaktfamilj för Tranemo kommun utgår ersättning och kontinuerligt stöd från vår familjehemssekreterare.

Hör av dig till oss!

Mejla oss via familjehem@tranemo.se
Ring oss via vår mottagningsenhet 0325 – 57 62 10


Publicerad den 31 januari 2023, senast ändrad den 8 februari 2023