Bio

Är du filmintresserad och vill vara med och driva biografen? Gillar du scenkonst och vill ha tillgång till en scen? Ta kontakt med oss på Kultur i Tranemo så pratar vi mera!

 

Filmer som gått under 2020

Min pappa Marianne - filmvisning

Min pappa Marianne

Tisdag 6 oktober, kl. 19.00 – fri entré

Denna filmvisning är del av Tranemo Pride 2020. Kultur i Tranemo kommun bjuder på biljetten, så fri entré. OBS endast 50 platser, vill du vara säker på att få en biljett, mejla kultur@tranemo.se och boka din plats.

Efter visningen är du välkommen att stanna för ett filmsamtal. Kiosken är inte öppen så ta med din egen dricka och snacks.

Om filmen:
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är. Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.

Invigning av: Göteborg Film Festival i Tranemo

Fredag 24 januari, Bio Tranan 17.30
Förmingel från 16.30 och musik av kulturskolans Tranemo Concert Band.
I samarbete med Göteborg Film Festival visar vi för fjärde året i rad festivalens stora invigningsfilm med tillhörande livesändning av invigningsceremoni på Bio Tranan. Biljetter kan du köpa på Tranemo bibliotek, Bio Tranan och Tranemo kulturskola, 40 kr.
Läs mer här


Publicerad den 25 september 2020, senast ändrad den 19 oktober 2020