Nyheter

Glad pojke i simbassängenSimhall

Avgift för familjebad

Avgiften för familjebad (1390 kr under 2020) har nu återinförts efter kommunfullmäktiges beslut och gäller för två vuxna och högst tre barn under 18 år.

Alla ni som ska ingå i familjekortet (2 vuxna och max 3 barn) behöver vara på plats i simhallen vid köptillfället då ni kommer att fotograferas. Ni får därefter en plastbricka att visa upp i receptionen varje gång när ni ska bada. Personalen kontrollerar då, via fotot, att det är rätt familjemedlemmar innan ni släpps in i simhallen.

Observera alltså att alla i familjen behöver vara med vid köptillfället.

Välkomna!

Simskola

Nu startar vi en simskola för barn som går i förskoleklass (nybörjare). Det blir 7 tillfällen på onsdagar 19 februari – 1 april.

Vi träffas på onsdagar klockan 18:00-18:30 med start den 19 februari. Barnen får prova på grunderna i bröstsim, ryggsim samt öva mycket på vattenvana.
Anmälan och betalning sker i simhallens reception under ordinarie öppettider. Avgift: 500 kronor. Välkommen!

Arombastu

Aufguss, bastuviftning på tisdagar kl 18.00 för herrar och kl 18.15 för damer. Välkommen!

Vattengympa

Varje torsdag är det vattengympa klockan 18.00 till 18.45. Enda kostnaden är entréavgiften till badet. Vi har rullande schema på våra tre pass.

Body = vi använder kroppen som motstånd, viktband frivilligt, vi håller oss på den grunda delen i bassängen.

Allmän = vi använder alla redskap det vill säga hantlar, flexistänger och kroppen. Vi håller till både på den grunda och den djupa delen av bassängen.

Box = vi använder hantlar i nästan hela passet. Vi befinner oss på den grunda delen under hela passet.

Vattengympan ingår i din entré! Gym/bad-tagg, företagspärmen, badbiljett eller om du betalar i kassan.

Vuxensimskola för nybörjare

Om du känner att du behöver hjälp med att lära dig simma bröst/ryggsim så har du möjlighet att boka en eller flera simtillfällen hos oss. Lektionerna vänder sig till dig som har fyllt 18 år och kostar 100 kronor per tillfälle.
Vi kommer att ha simlektioner med instruktör i vattnet på onsdagar mellan 19.00 till 20.00.
Du kan boka din tid i receptionen i simhallen eller ringa 0325 – 57 64 50 under simhallens öppettider. Tänk på att boka senast dagen före så att vi hinner förbereda din simlektion.

Prisändringar

Taggen till gym/bad kostar 50 kronor. Samma summa gäller vid hallhyra.

Öppettider på Gym1

Gym1 har öppet kl 6.00-22.00 varje dag, även på lördagar! Gym1 kommer också att vara öppet hela sommaren.

Åldersgräns på Gym1

Nu kan du som är 16 och 17 år träna på Gym1 tillsammans med din målsman. Målsman ska vara med och teckna gymavtalet och gå igenom de regler som gäller för er träning. Gymavtalet tecknas i simhallens reception under simhallens öppettider

Kontantfri verksamhet

Vi är en kontantfri verksamhet. Vi tar kort och Swish.

Skåp som kräver hänglås

Om du vill låsa in dina tillhörigheter i ett skåp behöver du ta med ett eget hänglås. Vi kommer även att sälja hänglås i kassan.
Vi har fortfarande kvar de mindre skåpen till värdesaker inne i simhallen, till dessa behövs en 10 krona, vilket vi tyvärr inte kan växla åt er längre då vi har en kontantfri kassa.

Det går inte att ”paxa” ett skåp! Vi bryter upp låsta skåp varje morgon.


Publicerad den 14 augusti 2017, senast ändrad den 18 mars 2020