Aktiviteter under hösten 2022

Aquamix, MMA-Box, vattengympa och bastuviftning – start vecka 36, aquamix startar tisdag 6/9 och MMA-Box, vattengympa samt bastuviftning startar torsdag 8/9.

fasad på sim- och sporthallen

Aquamix – Tisdagar 18:00
Träning i vattnet där vi effektivt tränar kondition, styrka och rörlighet. Träningen utförs i grupp i den stora bassängen och ingen föranmälan krävs.

Pris: Ingår i simhallens entréavgift.

MMA-Box – torsdagar 16:30
MMA-Box är ett MMA inspirerat boxpass. Passet innehåller bland annat slag, spark, knä och kroppsviktsträning. Man jobbar oftast två och två, den ena har boxningshandskar och den andra har mittsar så ta gärna med en kompis.

Du bokar plats via vår E-tjänst men du betalar i simhallens kassan.

Pris: Har du gymkort på GYM1 är det gratis – annars kostar det 60 kronor. Eventuell betalning görs i kassan i simhallen.

Vattengympa – torsdagar 18:00
En skonsam träning för hela kroppen där du själv kan reglera motståndet genom att variera mellan till exempel öppna och stängda händer. Träningen görs i grupp i stora bassängen och ingen föranmälan krävs.

Pris: Ingår i simhallens entréavgift.

Bastuviftning torsdagar 19:00 samt 19:15
Vår bastuvärd framkallar luftströmmar genom hela bastun med hjälp av handdukar och eteriska oljor med välgörande effekter. Viftningen pågår i ungefär 10min. En sittning sker i damernas bastu klockan 19:00. Den andra sittningen sker i herrarnas bastu klockan 19:15. Bastuvärden kan vara man eller kvinna.

Pris: Ingår i simhallens entréavgift.


Publicerad den 30 augusti 2022, senast ändrad den 20 september 2022