Sommarlovsbusskort för ungdomar

Tranemo kommun har åter igen tagit beslut om att dela ut gratis busskort under sommarlovet till våra ungdomar i kommunen. Skillnad från tidigare år är att du i år måste beställa ditt kort, det kommer inte att skickas ut med automatik. Beställning sker via länken nedan.

Busstorget i Tranemo

Busskort erbjuds dig som är född 2005, 2006, 2007, 2008 eller 2009. Du ska vara folkbokförd i kommunen eller, om folkbokföringskommun saknas ska du varaktigt vara boende i Tranemo kommun. Kortet är gratis och personligt.

Beställ ditt kort

Du måste beställa ditt busskort senast 25 april, sedan skickas beställningen över till Västtrafik. Tiden har löpt ut och det är nu inte längre möjligt att beställa busskort.

Busskort som räddar din sommar

Busskorten kommer att skickas hem till dig, till den adress du anger i beställningen. De gäller under sommarlovet, från 1 juni till och med 31 augusti och du kan åka inom hela Västtrafiks trafikområde (zon A, B, C). Sommarlovsbusskortet är en värdehandling så var noga med att hålla ordning på kortet. Borttappat kort ersätts inte.


Publicerad den 4 april 2023, senast ändrad den 30 maj 2023