Tyck till om tryggheten i Tranemo kommun

Under november månad genomför Tranemo kommun tillsammans med polisen en digital trygghetsundersökning. Alla som bor i kommunen kan göra sin röst hörd.

Röda höstlöv vid vägMaple leaves at the side of the forest road.

När du deltar i trygghetsundersökningen hjälper du till i arbetet med att göra Tranemo kommun till en trygg och säker plats för alla. Dina svar är anonyma och du behöver inte lämna några personuppgifter.
– Passa på och gör din röst hörd i årets trygghetsundersökning. Det ger oss ett gott underlag i vårt fortsatta arbete med att skapa en tryggare och säkrare kommun, säger Lennart Haglund (C), kommunstyrelsens 1:e vice ordförande i Tranemo kommun.

Erica Pettersson och Sven Gardell, båda kommunpoliser i Tranemo kommun, instämmer:
– Svaren är jätteviktiga eftersom vi behöver veta invånarnas syn på brott och trygghet så att vi bättre kan prioritera vårt gemensamma arbete för en tryggare kommun, säger Sven Gardell.

Resultatet ligger till grund för det medborgarlöfte som polisen tecknar i samverkan med kommunen med syftet att stärka kommunens och polisens trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete. Resultatet av undersökningen presenteras i början av nästa år.

-Hjälp oss göra Tranemo kommun säkrare, gör din röst hörd – Driton Bilalli (S), kommunstyrelsens ordförande i Tranemo kommun.

Här gör du din röst hörd – Svara på frågorna i enkäten


Publicerad den 1 november 2022, senast ändrad den 31 oktober 2022