MAPS – En mötesplats mot arbete eller studier

 

MAPS står för Mål Arbetsplats Studier och är en öppen jobbsökarverksamhet där alla som behöver stöd att komma in på arbetsmarknaden är välkomna. MAPS är ett samarbete där representanter från arbetsmarknadsenheten, arbetsförmedlingen, studie- och yrkesvägledare och handläggare från försörjningsstöd finns på plats.

Hit kan du komma om du exempelvis ska skriva CV, personligt brev, göra en ansökan till en ledig tjänst eller vill förbereda dig för en anställningsintervju. Vid varje tillfälle försöker vi titta på utannonserade lediga tjänster. Här kan du också få hjälp att anmäla ditt intresse till bemanningsföretag.

Öppettider

tisdagar klockan 09.00 – 11.30, Tingshuset, Kindsvägen 12, Svenljunga

fredagar klockan 09.00 – 11.30, Jobbcentrum, Tåstarpsgatan 9, Tranemo


Publicerad den 28 augusti 2017, senast ändrad den 28 augusti 2017 av