Konsumentvägledning

Kvinna handlar i butikKonsumentköp

Konsumentvägledning

Konsumentvägledningen är ett informationsstöd för dig när det gäller konsumentjuridiska frågor. Konsument är en privatperson som handlar varor eller tjänster av ett företag. Förhoppningsvis kan informationen hjälpa dig att ta ett beslut och hjälpa dig att komma vidare i ditt konsumentärende. Konsumentvägledningen har endast en rådgivande funktion och fungerar inte som juridiskt ombud för konsumenter.

Har du frågor eller vill boka tid för besök, går det bra att kontakta konsumentvägledare Louise Andreasson.

E-post louise.andreasson@tranemo.se 

Telefon 0325-57 60 00, telefontid tisdagar och torsdagar kl. 13:00-15:00

 

klagag  S3viM7LhUAYvXEZCgxVk

 

 

Budget- och skuldrådgivaren

kan ge praktiska råd om hur du kan gå tillväga i din skuldsituation och hjälper till med de ekonomiska beräkningar som behöver göras. De kan också ge råd om vad som krävs för att kunna göra en ansökan om skuldsanering. För skuldsatta som inte uppfyller skuldsaneringslagens krav eller som vill ha andra typer av betalningsuppgörelser kan rådgivaren räkna fram realistiska betalningsförslag. Rådgivaren kan i samråd med den skuldsatte arbeta för att förhandla fram nya betalningsvillkor hos fordringsägarna.

Från och med 2013-01-01 är det Borås Stad som tillhandahåller budget- och skuldrådgivning för invånarna i Tranemo kommun.

 

 

 


Publicerad den 21 december 2015, senast ändrad den 7 maj 2018

Kontakt

Adress & öppettider

Tisdag, Torsdag

13:00 - 15:00

Karta

Visa större karta