Näringslivet i Tranemo, SYNA- Bästa tillväxt 2018!

Bästa tillväxt i Västra Götalands län 2018!

Tranemo kommun får priset för Bästa Tillväxt 2018 i Västra Götalands län. En stark tradition av entreprenörskap och företag som satsar långsiktigt, är två viktiga faktorer som gör att Tranemo kommun vinner priset.

Priset Bästa Tillväxt går till den kommun i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst, dessa fakta utgår helt och hållet från företagens bokslut. Priset delas ut av kreditupplysningsföretaget Syna. Det är andra gången på tre år som kommunen tar hem det här priset, senast var 2016, vilket tyder på att det går bra för företagen i kommunen.

– Vi har helt fantastiska företag i vår kommun. Här finns en entreprenörsanda som går flera generationer tillbaka men också företagande som bygger på långsiktighet. För oss som kommun är det här en utmärkelse som vi känner oss riktigt stolta över men det är framförallt våra duktiga företagare som ska ta åt sig äran, det är ju de som gör jobbet även om vi från kommunens sida försöker stötta efter bästa förmåga, säger Pernilla Kronbäck, näringslivschef i Tranemo kommun.

På andra och tredje plats i Bästa Tillväxt i Västra Götalands län kommer Gullspång och Ale kommuner.

För mer information om Syna- se här. 


Publicerad den 8 januari 2019, senast ändrad den 26 februari 2019

Kontakt