Företagarfrukostar och aktiviteter 2019/2020

Lunchbuffé på Glasets Hus i Limmared

Företagarfrukostar och företagsaktiviteter 2019/2020

Du som företag litet som stort betyder mycket för Tranemo kommun. Ihop kan vi utveckla ett starkare och växande företagsklimat i kommunen! Under våren 2019 har vi varit på Tidbecks i Ljungsarp och pratat upphandling,  TGB och pratat om handlingsplanen till Näringslivspolicyn för ett starkare företagsklimat samt på Glasets Hus där vi pratade skaparbibbla, matavfall och företagsklimat. Vi har även haft en kväll kring välgörenhet. Under våren har vi avslutat alla frukostar genom att nätverka i grupper.

Nästa aktivitet:

Bokföringskurs 8 oktober: Arivab AB lär dig som nystartat företag, företagare som inte är så påläst kring ekonomi eller för dig som bara är intresserad kring bokföring. Vi är i Forumsalen på Tranemo kommun.

Frukost 5 november- ”Balanserad hälsa för hållbara medarbetare”. Väveriet i Uddebo. Liv Sonntag inleder med att berätta om Väveriets verksamhet. Kajsa Lagerbrink, Friskvård- och kostkonsult, ICF Certified Coach, föreläser om ”Balanserad hälsa för hållbara medarbetare”. Trygg och Säker kommun informerar om hur vi jobbar tillsammans. Vi avslutar frukosten med nätverkande i grupper.

Frukost 3 december-  Plats Rådde Gård, Tema? 7.30-9.00. Vi avslutar med nätverkande i grupper.

Utbildnings- och Rekryteringsmässa 6 februari 2020

Näringslivsdagar 25-26 mars och företagsfest 27 mars 2020


Publicerad den 4 maj 2018, senast ändrad den 3 oktober 2019

Kontakt