Årets Företagsfest 2017

Inbjudan Företagsfesten 2017

inbjudan företagsfest 2017Inbjudan företagsfest 2017

Nu har inbjudningar till årets Företagsfest skickas ut!

Företagsfesten är en gemensam satsning med Svenljunga kommun i nära samarbete med Svenljunga Tranemo Tidning och föreningen Företagarna i Kind.

Med Företagsfesten firar vi det lokala näringslivet. Det är en stor, gemensam fest med prisutdelning av Årets Företagare, Årets Profil Turism, Årets Profil Handel & Service. Alla kan nominera – och har chansen att vinna utvalda lokala priser!

Inför förra årets Företagsfest utvecklades ett nytt koncept baserat på galan för Årets Företagare - två nya utmärkelser tillkom för att stärka handel, service och besöksnäring i Svenljunga och Tranemo kommun. Företagsfesten är till för alla som bedriver näringsverksamhet i våra kommuner, ett tillfälle att lyfta fram goda insatser, en möjlighet att nätverka och njuta av en festlig kväll i unik miljö. Varje år förvandlar vi en ny lokal för en kväll – det som till vardags är ett växthus eller en lagerlokal blir en spännande festlokal för en enda kväll.

Årets fest äger rum den 17 november och inbjudningar har precis skickas ut.

Gissa lokalen?

Du har kunnat följa våra ledtrådar här på hemsidan och på Facebook

Vi presenterar nu årets festlokal - Hedströms Åkeri AB i Svenljunga

Länk till hemsidan

Hedströms Åkeri AB

Hedströms Åkeri AB

 

Hedströms Åkeri AB

Hedströms Åkeri AB

Vem ska få årets pris? Hög tid att nominera!

Vem tycker du är en värdig vinnare av priserna i Svenljunga respektive Tranemo kommun? Nominera dina kandidater och du har chans att vinna utvalda lokala priser! Vi behöver din röst senast den 22 september.

Mer information och möjlighet att rösta hittar du på www.nästafest2017.se


Publicerad den 22 september 2017, senast ändrad den 11 oktober 2017

Kontakt