Ung i Tranemo

Välkommen till Ung i Tranemo och

Tranemo kommuns fritidsgårdar

Fritidsgårdarna

Fritidsgårdarna ger ungdomar mellan 12 (i Tranemo 10 år) och upp till och med året du fyller 18 år möjlighet till en meningsfull fritid i en alkohol- och drogfri miljö.
Läs mer om fritidsgårdarna här >> 

Tranemo kommuns ungdomsverksamhet

På fritidsgårdarna kan du pyssla, fika, spela biljard, bordtennis, Wii, brädspel och andra spel. Men också bara umgås, fika lite eller titta på tv. Vi ordnar också temakvällar, föreläsningar och diskussioner om ämnen som en som ung funderar över. Genom fritidsgårdarna kan du också delta i lovverksamhet, badresor, discon eller bowlingresor.

Har ni egna idéer så hör gärna av er! Det kan vara allt mellan himmel och jord.

Tranemo kommun arbetar aktivt med olika ungdomsfokuserade verksamheter.
Tjej- och killgrupper arrangeras i samarbete med Tranemos skolor för högstadieelever, syftet med dessa grupper är att stärka ungdomar i sin process att bli välmående unga människor. Fritid arrangerar resor, samt olika lovaktiviteter.
För mer information kontakta Annika Loman.
En musiktävling arrangeras varje höst, skapar möjlighet för unga talanger att få stå på scen och spela upp inför publik, detta arrangemang görs tillsammans med Tranemo Kulturskola.
Demokratiarbetet med ungdomar i Tranemo kommun görs genom ett medborgarprojekt. I detta projekt ingår Politikerluncher på Tranängsskolan och Gymnasiet där ungdomar inbjuds att träffa och prata med våra politiker på skolans arena.
Fritid erbjuder även föräldrastöd, mer information om detta finner ni här.
Kontakt: Ingrid Björk

Följ oss på Facebook!

Ung i Tranemo finns nu på Facebook, kom igen och gilla vår sida!

PUF – pengar

Här är pengar för dig som är ung och vill förverkliga en idé, projekt eller en dröm. Pengarna är till för dig som är mellan 13 och 19 år. Läs mer om PUF-pengarna här.


Publicerad den 17 december 2015, senast ändrad den 4 september 2019