E-lönebesked för anställda

I Tranemo kommun är elektroniska lönebesked standard. Detta gäller samtliga anställda, oavsett anställningsform och anställningstyp. Detta gäller också de som är uppdragstagare åt kommunen och därmed erhåller ett arvode. Med uppdrag avses allt som inte är att betrakta som anställning – till exempel förtroendevalda, gode män, kontaktfamilj etc.

Kommunen är ansluten till SUS, Swedbanks utbetalningssytem, vilket gör att lön och ersättning betalas ut via dem. Är du som medarbetare kund i någon annan bank är det viktigt att meddela Swedbank detta så att de i sin tur kan skicka pengarna vidare till din bank. Anmälan till banken gör du här.

Lönebeskedet kan tas fram via internetbank, via e-legitimation eller via mobilt bankid. Om någon av de två senare alternativen används loggar du in här.

Lönefunktionen ser inte ditt kontonummer och kan därför inte göra några ändringar.