Barnschema och frånvaroanmälan via appen Tieto Edu

 

I appen kan du som vårdnadshavare registrera schema för förskola och fritidshem samt anmäla frånvaro för förskola och fritidshem. Frånvaroanmälan till skolan sker via InfoMentor och frånvaro anmälan till fritidshemmet görs via appen.

E-tjänsten för barnschema är uppgraderad och gränssnittet liknar den som finns i appen.

Om du som vårdnadshavare vill använda Tieto Edu appen

Du som vårdnadshavare kommer att kunna hämta ner appen Tieto Edu via App Store och Google Play. Du loggar sedan säkert in med Bank-ID. Inloggningen stöds i 7 dagar, efter det kan en ny inloggning krävas. Om du inte har mobilt bank-ID beställer du det från din internetbank. I appen kan du registrera schema samt registrera frånvaro till förskola och fritidshem.

Om du som vårdnadshavare vill använda e-tjänster

Åtkomsten och utseendet i e-tjänsten schemafunktion för vårdnadshavare med barn i förskola och fritidshem kommer att uppdateras. E-tjänsten är ett alternativ för dig som inte har den typ av telefon där du kan ladda ner appen eller föredrar att använda e-tjänster istället för en app för att ändra ditt barns schema.

När den nya tjänsten är igång stängs den gamla tjänsten. Genvägarna (länkarna) till våra e-tjänster kommer att bytas ut och tjänsten kommer att ha ett nytt gränssnitt som likar den som finns i appen. Om du har lagt ut länkarna på din startsida eller som en favorit kommer du att behöva spara om de nya genvägarna (länkarna). Du kan givetvis även fortsättningsvis logga in med Mobilt Bank-ID även till den nya e-tjänsten.

Beskrivning av tjänsten

Barnschema i Tieto Edu

 

Alla våra E-tjänster finns samlade på samma sida som tidigare

E-tjänster för förskola, fritidshem och skola


Publicerad den 6 september 2021, senast ändrad den 15 september 2021