Digital bokcirkel på Tranemo bibliotek 28/9 – 31/10 2020

 

Vill du precis som vi, dela med dig och höra andras upplevelser av en bok? Nu har du chansen! Pride står för dörren och först ut i vår bokcirkel är därför en bok med HBTQ-tema. Vi läser Hästpojkarna av Johan Ehn. Du delar med dig av dina tankar via vår bokcirkel i Bokcirklar.se. Gör det var och när du vill! När du väntar på bussen, hemma i soffan eller mitt i natten. Det är enkelt. Skapa ett konto på bokcirklar.se och leta upp vår bokcirkel som heter Read with Pride –  Hästpojkarna i Tranemo. Boken hittar du på ditt bibliotek eller bokbussen. Har du konto på Legimus, hittar du även boken där.

 

För att delta i den digitala bokcirkeln går du in på www.bokcirklar.se och följer stegen nedan.

  1. Först behöver du registrera ett användarkonto. Klicka på registrera högst upp till höger på sidan och fyll i dina uppgifter. Att registrera ett konto ger dig möjlighet att gå med i bokcirklar och kommentera.
  2. På startsidan sök på Read with Pride – Hästpojkarna i Tranemo. Klicka på ”Gå med i grupp” till höger bredvid den bokcirkel du vill delta i. Du behöver vara inloggad för att kunna gå med i en grupp. Då skickas en förfrågan som vi godkänner så snart vi kan.
  3. När du blivit godkänd är det bara att klicka på bokcirkelns titel för att komma till diskussionen.

Publicerad den 29 september 2020, senast ändrad den 29 september 2020