Sms-tjänst om planerade och akuta störningar – snabb info till rätt personer

Nu kan du få information från oss via sms. Det är ett snabbt och smidigt sätt för oss att nå dig direkt med viktig information om vatten, avlopp, fjärrvärme och sophantering. På den här sidan kan du ändra eller registrera dina kontaktuppgifter.

Kvinna håller i mobiltelefon

När vi skickar ett sms till dig står det Tranemoinfo som avsändare. Meddelandet kan innehålla information om exempelvis vattenläcka, ändrade tider för sophämtning eller driftstörningar i fjärrvärmen.

Du som är skriven på en adress i Tranemo kommun och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress kommer automatiskt att få våra sms.

De mobiltelefonnummer som används vid sms-utskick hämtas från offentliga register. Du kan själv lägga till och ta bort mobiltelefonnummer. Sms kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Om du är skriven på en specifik adress och inte fått automatiska sms kan det bero på två saker:

  1. Mobilnumret är inte knutet till dig och din adress. För att åtgärda det räcker det att du registrerar ditt mobilnummer på din aktuella adress i formuläret längs ner på denna sidan.
  2. Vissa adressnamn som har nummerkombinationer, ex xxgatan 5-8, eller bokstavskombinationer ex A-D, kan ha svårt att synka med systemet. Det går även här bra att registrera mobilnummer med exakt adress, men tyvärr är det i vissa fall inte heltäckande. Vi letar lösningar på detta problem.

Har du ingen mobiltelefon eller svenskt abonnemang?

Du kan välja att få informationen som e-post istället. Då ska du lägga till din e-postadress i vårt formulär längre ner på den här sidan.

Du kan lägga till fler mobiltelefonnummer

Sms-utskick är bra för dig som äger flera fastigheter. Du kan få våra sms även om du har skyddat telefonnummer, har oregistrerat kontantkort, äger fritidshus i Tranemo kommun men är skriven i en annan kommun, använder en tjänstetelefon som är registrerad på en annan ort. Då behöver du anmäla ditt mobiltelefonnummer i formuläret längst ner på sidan.

Avregistrering

Om du inte vill få sms-utskick kan du avregistrera dig från utskicken via formuläret här nedanför.


Publicerad den 17 mars 2020, senast ändrad den 4 juni 2020 av