23/4 kl 18.30 Världsbokdagen

Den 23:e april infaller Världsbokdagen. Denna dag har utsetts av Unesco för att uppmärksamma författares, böckers och upphovsrättens betydelse för spridning av kunskap och idéer, samt för att bidra till mellanmänsklig förståelse och acceptans.

 

Naturligtvis kommer vi att uppmärksamma denna dag, bland annat genom spännande skyltning i biblioteket och utseende av 2019 års bokstödjare. Vi får också besök av författaren Christina Gustavson som många kanske känner till genom hennes serie ”Brännpunkt Västergötland” som utspelar sig i Tranemo. Christina kommer att visa upp och berätta om sina böcker, ett besök vi på Tranemo bibliotek ser mycket fram emot!

PROGRAM
18.30 Nominering av Årets bokstödjare
19.00 Författarbesök av Christina Gustavson

Kvällen beräknas vara slut cirka kl 20.30, tiden är dock ungefärlig. Fri entré, ingen anmälan krävs. Varmt välkommen!


Publicerad den 29 mars 2019, senast ändrad den 11 april 2019