Nominera till Årets Företagare

Alla kan nominera – och har chansen att vinna utvalda lokala priser!

Nominera din favorit till Årets företagareNominera till Årets företagare

Nominering pågår till den 22 september. Nominering till Årets Företagare sker via föreningen Företagarna i Kind. Nominering till Årets Profil Turism och Årets Profil Handel & Service görs via www.nastafest2017.se eller med en nomineringslapp som du hittar t.ex. i receptionen på kommunhuset i Tranemo. När du nominerar till Årets Profil Turism eller Årets Profil Handel & Service får du möjlighet att vinna utvalda lokala priser från Svenljunga och Tranemo.
Prisutdelning av Årets Företagare och Årets Profil sker den 17 november under Företagsfesten. Med Företagsfesten firar vi det lokala näringslivet. Det är en stor, gemensam fest med prisutdelning av Årets Företagare, Årets Profil Turism, Årets Profil Handel & Service.


Publicerad den 11 augusti 2017, senast ändrad den 11 augusti 2017