Glasets Hus nominerad till Ullbaggepriset!

Nu har juryn sammanträtt och utsett vilka tre satsningar i åtta olika kategorier som ska slutnomineras med chans att vinna en Ullbagge – priset till bästa landsbygdssatsning som delas ut vid Landsbygdsgalan den 8 november. Glasets Hus i Limmared är en av de tre bästa i Sverige i kategorin ”Övriga landsbygdsnäringar”.

Glasets Hus i LimmaredGlasets Hus

– Det är fantastiskt roligt att se det engagemang och den idérikedom som finns på den svenska landsbygden, säger Nils Lagerroth som är projektledare för Landsbygdsgalan. Nominerade till ullbaggepriser visar landsbygdens kraft.

Grattis Glasets Hus till nomineringen, nu håller vi tummarna att det räcker hela vägen till vinst!

 

Här kan du läsa mer om Ullbaggepriset och vilka som är nominerade i de olika kategorierna.

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicerad den 28 juni 2017, senast ändrad den 28 juni 2017