Företagarfrukost 13 juni

Få inspiration, kunskap och träffa andra företagare/företagsledare i kommunen!

Företagarfrukost på Glasets husFöretagarfrukost

Utan företagen stannar Tranemo kommun. Därför är det viktigt att vi som företagare, politiker och tjänstemän hittar mötesplatser för att skapa ett ännu bättre företagsklimat i vår kommun. En sådan mötesplats är våra frukostträffar på Glasets hus som Företagarna arrangerar tillsammans med Tranemo kommun. Tillsammans blir vi så mycket bättre!

Säsongsavslutning och dags att nominera Årets Företagare 2017

Sista frukosten för våren ägnar vi åt Årets Företagare. Thomas Gull, Kinds Järn AB i Svenljunga och Magnus Högberg, Care of Sweden AB i Tranemo, utsågs till Årets Företagare 2016. Mycket har hänt sedan ett år tillbaka och båda berättar lite om hur det varit under året och om hur det påverkat sina verksamheter.

I samband med denna frukost drar vi igång nomineringarna för Årets Företagare 2017. Vi berättar lite om förutsättningarna samt datum för årets företagarfest då dessa utses. Vet du någon företagare som verkligen utmärker sig i din kommun? Passa på att nominera DIN kandidat.

Vi kommer även att informera om frukostarna för hösten 2017.

När: Tisdag 13 juni 2017 kl 07.30-09.00
Var: Glasets Hus, Limmared

Frukosten är kostnadsfri!

Anmäl dig HÄR senast den 8 juni.
Anmälan är bindande, utebliven avanmälan debiteras med 100 kr.

Välkommen!

 


Publicerad den 22 maj 2017, senast ändrad den 24 maj 2017