Företagarfrukost 2 maj

Få inspiration, kunskap och träffa andra företagare/företagsledare i kommunen! Utan företagen stannar Tranemo kommun. Därför är det viktigt att vi som företagare, politiker och tjänstemän hittar mötesplatser för att skapa ett ännu bättre företagsklimat i vår kommun. En sådan mötesplats är våra frukostträffar på Glasets hus som Företagarna arrangerar tillsammans med Tranemo kommun. Tillsammans blir vi så mycket bättre!

Företagarfrukost på Glasets husFöretagarfrukost

Förtagarfrukost tisdag 2 maj 07.30-09.00, Glasets hus Limmared

Från ord till bord – en resa mellan dröm och verklighet via kastrullerna

Ida är kocken som blev säljaren som sedermera hittade tillbaka till köket igen, Danne flyttade från tysk storstad till svensk landsbygd och tillsammans gick de från ord till handling och började bygga upp en verksamhet som egna företagare. Tio år senare har 2016-års Turismprofiler skapat en oas i och omkring Hofsnäs herrgård, där mötet mellan friluftsliv, historia och matupplevelser lockar 150 000 besökare under de hektiska sommarmånaderna. Området är ett av Sjuhärads populäraste besöksmål och paret har idag hittat en kostym för hur verksamheten ska drivas. Då är det läge för nya utmaningar- i maj öppnar dörrarna till ”Sveriges finaste vägkrog”.  Om detta och mycket mer kommer Ida och Danilo Equitz, Hofsnäs herrgård, berätta på maj månads företagarfrukost.

Dessutom kommer Susann Gustafsson, turism- och landsbygdsutvecklare, och berättar om nominering och utmärkelsen Årets Turismprofil som är en gemensam utmärkelse från Tranemo och Svenljunga kommuner.

Anmäl dig innan den 28 april till Pernilla Kronbäck via mejl: pernilla.kronback@tranemo.se
(utebliven avanmälan debiteras med 100 kronor)

Välkommen!

 


Publicerad den 18 april 2017, senast ändrad den 18 april 2017