Ny politisk majoritet i Tranemo kommun

2016-11-23

Kommunkontoret i Tranemo

I måndags den 21 november på kommunstyrelsens sammanträde behandlades den skrivelse som inkommit från Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Kristdemokraterna och Liberalerna. Ärendet kommer till kommunfullmäktige den 28 november för behandling.

2016-11-16

Under tisdagen den 15 november inkom en skrivelse till kommunen om att Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Kristdemokraterna och Liberalerna har träffat en överenskommelse om samarbete. Detta innebär att det blir en förändring av majoriteten i kommunfullmäktige. De samverkande partierna får tillsammans 19 mandat av kommunfullmäktiges 37 mandat.

Nu väntar en politisk diskussion och sedan följer formella beslut i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Informationen kommer under processens gång, fortlöpande att uppdateras här på hemsidan.


Publicerad den 16 november 2016, senast ändrad den 23 november 2016